ramen & deuren | aluminium

Ramen laten licht en lucht toe in uw woning. Ze bieden bescherming en tevens creëren ze een riant uitzicht op de omgeving in een modern en tijdloos design. De raamsystemen die NICK gebruikt kunnen aangepast worden aan uw eigen stijl en smaak. Met de beste prestatie qua thermische isolatie helpen ze ook mee om energie te besparen. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Uw droomwoning krijgt meer comfort en meer waarde.

 

Bij NICK kan u zowel terecht voor kunststof, aluminium en houten ramen en deuren.

Inspiratie

ramen & deuren | aluminium

Aluminium - Alu K

Met het aluminium Infinium-schuifdeursysteem zorgt AluK voor een breed panoramisch uitzicht met natuurlijke lichtinval en maximaal comfort. De hoge thermische en akoestische isolatie in combinatie met de brede waaier aan configuratiemogelijkheden voldoet aan alle architecturale eisen. Tot de opties behoren een of meerdere vleugels met grote breedte- en hoogteafmetingen tot 3000 mm (B) en 3500 mm (H), een vlakke dorpel of verborgen drempel, een monorailconfiguratie en een 90° openschuivende hoek die een grotere openingsruimte mogelijk maakt. 

 

Aluminium - Alu K

Kolos REVIVE® is het eerste hoog isolerende schuifdeursysteem met PETisolator. PET-isolatoren zorgen voor een duurzamer en mooier resultaat, omdat we ze perfect kunnen poederlakken in de gewenste kleur. Kolos REVIVE® kenmerkt zich door de ongekende vrijheid in afmetingen, sterkte en bedieningscomfort. Vleugelgewichten tot 400kg zijn mogelijk in (hef)schuifpui, zelfs met behoud van het slanke uiterlijk. Kolos REVIVE® is compatibel met het Triton REVIVE® raam-en deursysteem en verkrijgbaar in zowel mono-als duorail uitvoering.

 

Aluminium - Alu K

Met het Ventá raam- en deursysteem combineert u topdesign met nooit geziene kwaliteit. Ventá gaat levenslang mee en beantwoordt aan de hoogste isolatienormen.
De ABS-technologie garandeert u een minimaal warmteverlies, met Uf-waarden vanaf 0,85 W/m²K. Het elegante en strakke design vraagt zo goed als geen onderhoud.

 

Aluminium - Alu K

Themis NEXT® is een geïsoleerd 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Themis NEXT® combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium. Themis NEXT® biedt een oplossing voor de meeste standaard raam-en deur oplossingen. Ideaal voor intensief gebruik, zoals in kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere industriële toepassingen. Alsook voor de bouw en renovatie van een woning.  Themis NEXT REVIVE® is een 3-kamer aluminium raam- en deursysteem met PET-isolator. PET-isolatoren zorgen voor een duurzamer en mooier resultaat, omdat we ze perfect kunnen poederlakken in de gewenste kleur. De Themis NEXT REVIVE® serie is altijd hoog isolerend.